9/17/2012

Sep 17th

Viikonloppu on kohta ohi ja maanantai lähestyy! Mitään erikoista ei taaskaan oo tapahtunu, mutta pitää aina päivitellä tätä blogia :) Tänään, sunnuntaina käytiin kirkossa host-äidin kanssa ja sen jälkeen drug-storessa ja ruokakaupassa. Iltapäivällä tein vähän läksyjä ja harjottelin tiistaina olevaan matikankokeeseen... Joka ei kyllä tule menemään hyvin. Äsken syötiin dinner ja illemmalla katotaan vielä Friday Night Lights, joka on ehdottomasti mun uus lempparisarja :D ! (Tässä linkki ja vähän infoa sarjasta, jos jotain kiinnostaa!)
Huomenna on koulussa sitten enkkua ja planning -tunti ja sen jälkeen treenit. Meillä on tiistaina eka peli, joten jännittää aika paljon! Ja heti viikonloppuna on eka turnaus Pentictonissa, läheisessä kaupungissa reilun tunnin ajomatkan päässä. Joukkueessa meitä on 17 pelaajaa, joten niistä ei ainakaan ole pulaa! :D 
Kohta voisin mennä tekemään mun lounaan huomista varten :)
Täällä on kyllä vielä ihan täys kesä, kun katoin 10 vrk ennustusta, niin joka päivä on 30-33 astetta! ;)
Ei täällä sen kummempaa.. :)

2 kommenttia:

  1. Hi Katri! Tiistai on ohi: miten menivät matikankoe ja peli? Jännittääkö tuollaisia enemmän vai vähemmän kun on vaihtari eikä yhteistön pysyvä jäsen? Jatka turinointia ja please! lisää nallekuvia kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. matikankokeen sain nähdä tänään ja siitä tuli C, muttei se haittaa se on kuitenkin vähän yli 60% :) peli me hävittiin 3-1, muttei sekään haittaa ! Huomenna kohti turnausta, kirjottelen siitä kohta lisää :) eikä ne jännitä kyllä yhtään enempää. Ympärillä on niiiiiiiiin paljon mukavia ja ystävällisiä ihmisiä! :)

      Poista