9/08/2012

nothing important, except CANUCKS!

Finally weekend! Ihanaa, tänään on perjantai! Koulussa oli taas ihan mukavaa ja tapasin monia uusia vaihtareita! Monta saksalaista ja brasilialaisia ja ainiin yks sveitsistä! Maanantaina me vaihtarit mennään bussikierrokselle Kelownaan, mikä on vähän isompi kaupunki tässä lähellä. Ja nyt sunnuntaina ehkä mennään muutamien kavereiden kanssa sinne shoppailemaan! :) En malta odottaa, koska pääsen vasta ekaa kertaa shoppaamaan täällä ! IIIK! :D
Eilen mulla oli koulussa matikkaa, mikä oli tosi vaikeeta, etenkin ku oon niin huono siinä :/ ja sen jälkeen liikuntaa, mikä oli SUPERKIVAA! :) se kurssi on team sport -kurssi ja siellä on tytöt ja pojat sekasin, se oli kyllä ihan kivaa!(: Ekaksi pelattiin lenttistä! tai oikeestaan vaan harjoteltiin sormilyöntiä, lyömistä ja syöttämistä. Sitten mentiin pihalle pelaamaan baseballia ja se oli kanssa tosi kivaa! :D Ja mikä parasta, meiän tiimi voitti ;)
Iltapäivällä oli vielä volleyball try outsit, eli oikeestaan tavalliset treenit, mihin sai tulla ja sitten koutsi muodostaa jokkueen, kun se näkee kaikkien taidot ja kyvyt. Maanantaina on vielä toiset ja sen jälkeen saadaan tietää ketkä on in the team ja ketkä out.
Tänä viikonloppuna täällä on sellanen Art walk -tapahtuma, johon mun hostäidinkin on pitänyt valmistautua nää koko puoltoista viikkoa, mitä oon täällä nyt ollut.
Sain yks päivä IHAN MAHTAVIA uutisia! Hostiskä kerto, että se oli ollut golfaamassa jonkun miehen kanssa ja se oli sanonut, että siltä saa lippuja CANUCKSIEN PELEIHIN!!!! Joten me ehkä päästään Vancouveriin kattomaan CANUCKS GAME!!! AWESOME! 8) Se olis kyllä ihan varmasti yks kohokohta koko vuonna! ;)
(piti lisätä alla oleva kuva sen takia. hihi ;)

Chris Higgins

3 kommenttia:

 1. Vähän siistiä! :D Varsinkin jos pääsette kattomaan nhl-lätkää siellä! Kattonu Chicagossa Chicago Black Hawks (niiden kotikentällä) Anaheimiä vastaan, päälle 20,000 katsojaa! Eka kerta kun oon ikinä ollu lätkämatsissa tai edes katsonut sitä mutta oli aivan USKOMATON tunnelma! Mee ihmeessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OOLALAA!!!!!!!! JOO MÄ NIIN HALUUN !!!:D MUST ON NII TULLU JO CANUCKS FANI!!! :D HAHA! kyl se hostiskä vähä niiku lupas jo kysyy :D mä kyllä pidän huolen että se hommaa ne liput siltä mieheltä!;D ja muute oon yrittäny ryhtyy sun blogiin lukijaks mutku en osaa, nii miten se onnistuu?:)

   Poista
 2. Oon kateellinen!!!!! Noi on niiiin kuumia noi pelaajat<3 muutenkin lätkä on niin huippulaji!

  VastaaPoista