9/30/2012

weekend !

Mulla on ihan mahtava viikonloppu kohta takana! Perjantai-iltana lähettiin Rachelin kanssa sen iskälle yöksi (varmaan kerroin jo tästä edellisessä tekstissä). Syötiin sushia ja katottiin Easy A -leffa, myöhemmin illalla mentiin käymään Rachelin kaverilla. Joskus puolen yön aikaan tultiin takasin ja mentiin sitten nukkumaan pian. Aamulla kun herättiin aika aikasin mentiin hot tubiin pihalle :)!
Sitten katottiin taas leffaa, meikattiin ja laitettiin kynnet niinku kaikki tytöt aina sleepovereissa tekee! Sitten aamupäivällä mentiin SHOPPAILEMAAN! Ekaa kertaa pääsin täällä shoppaamaan ja oon jo ollu kuukauden täällä! Aika on menny kyllä tosi nopeesti. Illalla host-vanhemmat haki mut kotiin.
Tänään oon pessy pyykkiä, siivonnu ja pitää vielä tehä läksyjä ja illalla tulee sukulaisia dinnerille. Ens viikolla on tiistaina lenttispeli ja pääsen käyttämään mun uutta kassia! :) (alempana on kuvia viikonlopusta ja ostoksista! ;) Ens perjantai on vapaa (joku Implementation day) ja meillä on turnaus pe-la. Maanantaikin on sitten vapaa, koska on Thanksgiving! Joten kaks helppoa viikkoa luvassa! ;)
Täällä kaikki on jo ihan sekasin Halloweenista vaikka siihen on melkeen kuukaus vielä aikaa. Tänään sainki jo kutsun Halloween bileisiin! :D Jeee!
Täällä on vieläkin parikymmentä astetta lämmintä, vaikka huomenna on jo lokakuu! Toivotaan, että jossain vaiheessa talvea tulis edes vähän lunta (vuorilla on kyllä jo vähäsen). Suomessa on kuulemma sadellu tosi paljon, täällä vaan kaks kertaa vähäsen nyt tän kuukauden aikana. Toivottavasti tulee nätti syksy!:)

paitoja

hamosiaDumb Blonde !

Rachel and I


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti