9/13/2012

how you doin' ?

Hello again! Pitkästä aikaa taas kirjottelen tänne näin! Se johtuu kyllä siitä, ettei mitään erikoista ole tapahtunu! Koulussa oon ollut nyt viikon ja se on oikeen mukavaa ja todella rentoa verrattuna Suomen lukioon! Tuntuu vähän kun olis palannu yläasteelle! Mutta en kyllä haluais, että lukio olis tällästä Suomessakin.. SAY CHEESE! Huomenna meillä on koulukuvaus.Voin sitte lähettä äiskälle kuvan :) Matikka tuottaa vähän päänvaivaa, mutta enkku, planning ja team sports on ihan kivaa ja helppoa. Paras on kyllä ehdottomasti liikka, koska opettaja ja koko ryhmä on ihan parhaita! :) Kaikki kannustaa toisia ja kun meitä vaihtareita on siellä neeeljä..? Ainakin neljä, niin kaikki neuvoo ja opettaa kyllä miten pelataan esimerkiks baseballia! Kiitos pesäpallon, mulle se ei ollut täysin vierasta :) Liikan ope kysyki multa tänään että voinko joskus opettaa miten pelataan suomalaista baseballia! Olis kyllä aika hauskaa pelata pesistä, jollain liikkatunnilla ! :D
Ja pääsin muuten lenttisjoukkueeseen! Sain tietää sen maanantaina :) Ensimmäinen peli onki jo tiistaina ! 8) jännää! Harkkoja meillä on vaan maanantaisin ja torstaisin. Joukkue on tosi kiva ja aika iso, meitä on vähintään joku kakstoista siellä! Ja oli hauska sattuma, kun mun hostsiskon kaveri, jota autettiin sillon joskus muutossakin, on apuvalmentajana siellä! :)
Ainiin en oo täällä kertonukaan, että meiän täällä pihalla, tuolla omena- ja kirsikkapuiden seassa on pikkunen mustakarhu! Käytiin mönkijällä ajamassa siellä ja saatiin jotain kuviakin!!! En oo ikinä nähny villiä karhua! Se oli kyllä pretty awesome! Ja toissapäivänä näin pikkusen bullsnake:nkin! hostiskä sanokin sillon: We're living in a zoo, Katri!!! Välillä kyllä tuntuukin siltä! Peurojakin näkee päivittäin. Ja lähellä naapurissa asustelee laamoja ja melkein jokaisella on hevosia tai lehmiä. Meillä on kyllä vaan se pikkunen karhu.
Oon saanu vastailla joihinkin tyhmiin kysymyksiinkin Suomesta.. Esimerkiks onks meillä järviä ja mitä me syödään.. Mutta ei se mitään! Onneks on tullu enemmän niitä järkeviä kysymyksiä! Ja ainoastaan  yks tähän mennessä ei oo tienny missä Suomi on, se kysy että onks se Islannin vieressä. En kyllä tiedä, että mihin maahan se sen sekotti, toivottavasti ei sentään Grönlantiin.. Sitte sanoin, että ei kun se on Ruotsin ja Venäjän välissä, niin ei se sillonkaan tienny. En muuten oo kuullu vielä että jollain olis ollu mantsan kurssia täällä.. Ehkä tää kaikki johtuu siitä..
Nyt kohta meen syömään, kello on täällä kuus illalla. Hostvelikin ehkä tulee supperille tänään :) Iltasin on kyllä aika väsyny, vaikka päivät ei oo mitään rankkoja. Mut aina jaksaa kattoa jakson frendejä ;)

tässä on se pikkunen karhu :)

tälläset vaatimattomat näkymät on iltasin parvekkeelta.

5 kommenttia:

 1. Jos joku kysyy onko Suomessa järviä niin voit vastata että on, sellaiset vajaa 190k (187,888). Enemmän kuin missään muualla maailmassa :P
  Karhun haluaisin kyllä minäkin nähdä :D Saisikohan lemmikiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahaa joo :D välil kyllä pelottaa mennä sulkemaan niitä portteja ku se karju on siellä!!! eikä ikin tiiä milloi mombear tulee hakemaan pikkukarhunsa!

   Poista
 2. Hello, are you looking extra money? i recommend Clixsense. Free to sign up by clicking below link.

  http://www.clixsense.com/?8172285

  VastaaPoista