9/06/2012

first day at school

Eka koulupäivä oli mahtava :) ! Jännitti hirveesti, kun odotin bussia, sitten siihen tuli kaks tyttöä ja poika ja kun vaan avas suun ja rupes juttelemaan nii kaikki meni hyvin. Koulussa eka mentiin kotiluokkaan ja siellä oli lisää mukavia ihmisiä ja sitte täytettii jotaki lappuja vähäsen ja sellasta. Sitten sain mun lukkarin ja mulla on niinku Day 1 ja Day 2 jotka kai aina vaihtelee joka toinen päivä puol vuotta? :0 ja nyt mulla on siis planning, mikä on sellasta jotain tulevaisuuden suunnittelua, kaikki sanoo, että se on ihan turhaa ja lässynlässyn :D me tehtiin siellä tunnilla nettiin joku ihme profiili, en tiiä ees mikä se sivu oli tai mitä varten se oli, mutta se oli hankalaa :D ja sitte jotain ihme tehtäviä siitä siivusta, jotain tosi kummaa siis. Sitten siellä oli jjoku chatti, missä oli ne kaikki siinä luokassa olevat sisään kirjautuneet ja se opettaja näky meille webbikamerassa ja sitte siinä oli sellanen paintin tapanen, johon kaikki pysty jotenki piirtämään ja se näky kaikille, että en oikeen ymmärrä mitä tekemistä sillä oli tulevaisuuden kanssa..
Mutta sitten oli lunch, joka oli kai tunnin ja sitten oli English. Siellä aluks opettaja puhu ja puhu ja sitte tehtiin jotain ihan ihme juttua, että piti keksiä kaks asiaa mitä teki kesällä ja yks mitä ei tehny. Sit kierreltii luokassa ja arvailtii toisten lausesta, että mikä ei oo totta. Sitten vieruskaverin kanssa otettiin toinen niistä totta olevasta lauseista ja kirjotetiin siitä tarina.. Jotain todella mielenkiintoista siis. Ja se on vähän tyhmää, kun kuitenki enkun taso, kaikki hienot sanonnat ja muut on ihan eri luokkaa kun enkkua äidinkielenä puhuvilla. Mutta ehkä mä selviän siitä!
Sain paljon kavereita jo ekana päivänä ja kaikki meni hyvin ja selvisin hengissä ja kivaa oli! Kaikki kyseli kans paljon Suomesta ja kaikkee ja yks tyttö on ihan suomifani, en voi ymmärtää sitä, mutta onhan se ihan hauskaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti