10/10/2012

Thanksgiving

Vapaapäivät on ohi ja eka Thanksgiving vietetty!Thanksgiving on täällä reilu kuukaus aikasemmin kun USAssa, eikä kukaan oikeen tuntunu tietävän miks sitä edes vietetään. Se on vaan vähän niinkun sadonkorjuujuhla, jollon syödään, syödään kja syödään.
Perjantai aamupäivällä alko turnaus ja viimenen peli loppu lauantai iltapäivällä. Meillä oli kuus peliä ja osa meni hyvi ja osa ei.. :D Sunnuntaina aamulla mentiin kirkkoon ja iltapäivällä host tädille syömään, minne tuli muitakin sukulaisia. Host-tädin miehen äiti on Norjalainen, joten juttua ja kysymyksiä Suomesta riitti!  Siellä sitten syötiin oikeeeeen hyvin :D! Kaikenlaisia jänniä ruokia, kuten bataattia tai kurpitsaa (en oo ihan varma) ja päällä sulatettua vaahtokarkkia, jotain pehmenettyä leipäjuttua kattilassa, jossa oli seassa jotain kasvista, omenasalaattia (omenaa ja kermavaahtoa) ja tietenkin kurpitsapiirakkaa! Maistoin sitä ekan kerran ja olin vähän epäluulonen ensin, mutta se oli TOSI HYVÄÄ! Se maistu vähän piparkakuille, ei yhtään kurpitsalle. Oli siellä sitten tuttujakin ruokia, kuten perunamuussia! Ja tietysti kalkkunaa ja vihanneksia ja salaattia. Koko thanksgiving tuntu vähän niinkun ennenaikaselta joululta.
Myöhemmin pelattiin Rock Bandiä ja mä sain aina välillä toimia rumpalina! Se ei kyllä menny mitenkään loistavasti, mutta hauskaa se oli. Niillä oli siellä talossa myös pieni koriskenttä ja uima-allas (mutta ei me uimaan menty, kun oli niin kylmä)
Maanantai-iltana mentiin sitten uudelleen Thanksgiving dinnerille, grandmalle. Ja siellä oli myös (ehkä) host-dadin veli ja hänen poika. Ja niiden söpö koira! Ja sain taas maistaa kurpitsapiirakkaa !:)
Tänään sitten oli taas arkipäivä ja koulua. Onneks tää viikko on helppo kun on vaan neljä päivää, tai oikeestaan kolme, kun perjantaina on taas turnaus ja joudutaan lähtemään jo aamulla !;)
Huomenna käydään Rachelin kanssa Kelownassa kattomassa vähän Halloween asuja !;)
Ja nyt täytyy rueta kirjottamaan 30-luvusta ja lamasta!


Pumpkin pie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti