10/15/2012

just another ordinary week

Taas on viikko takana, nää päivät menee niin nopeesti! Tähän viikkoon on kuulunu lenttistä, vähän shoppailua, paljon koulua, halloweenin suunnittelua ja muuta mukavaa!
Maanantai oli siis vapaa, koska oli Thanksgiving, keskiviikkona mentiin Rachelin kanssa ostamaan Halloween-asuja ja vähän shoppailemaan Kelownaan! Perjantaina aamulla alko turnaus (joten missatiin eka tunti) ja meillä oli kaks peliä, sitten mentiin takasin kouluun ja mulla oli matikan testi (mikä, ylätys yllätys, ei mennyt mitenkään ihmeen hyvin!) ja koulun jälkeen kolmas peli ja sitten noin 4 tunnin tauko, jollon mentiin ostoskeskukseen ja vähän shoppailtiin! :D (kuvia teksin jälkeen! :) ja sitten oli vielä viimenen peli 8:30 PM !
Lauantaina oli vielä pari peliä ja me pelatiin ekaa kertaa kaikki meiän pelit hyvin :D!
Illalla mentiin host-vanhempien ja -isoäidin kanssa ulos syömään. ja nam, söin sellasta seafood lasagnea+valkosipulileipää 8)
Tänään oon tehny kouluhommia, käyny kahvilla saksalaisvaihtarin kanssa ja enpä paljon muuta!
Ens torstai aamuna, lähetään Vancouveriin Rachelin, sen äidin ja pikkusiskon kanssa ja perjantaina käydään USAn puolella Bellinghamissa! Joten shoppailua tiedossa!!! :) Ja takasin tullaan sunnuntaina.
En malta oottaa sitä reissua, se tulee olemaan niin hauska! ;)


tää huppari on nii ihana ja pehmee <3 :)
Let your heart wander
ihaana paita, ja äiti! oli muuten alennuksessa!
vähän esimakua halloweenista!
ei haluta näyttää rumilta Rachelin kanssa nii ei otettu mitään vamppyyria, noita-akkaa tai kanaemo asua.
kynsilakka-tarroja! tää on tällänen hitti täällä! Millonkohan noita tulee Suomeen! :)
minä, Big White Ski Resort Moose, Sierra ja Rona shoppailemassa ennen viimestä peliä! 


Tähän loppuun vielä tällänen pieni juttu. oon miettiny viime aikoina, nyt kun oon ollut täällä, että millasta on sitten kun tää kaikki loppuu ja täytyy palata takasin Suomeen, siihen ARKIarkeen (onhan siinä hyviäkin puolia) mutta miks ei haluis tehdä elämästä just sellasta kun sen haluaa olevan? Sellasta, mistä unelmoi :) ?
Haluisin niin tulla takasin Kanadaan, opiskelemaan yliopistoon ja joskus muuttaa tänne, tai ainakin pois Suomesta. Oon kyllä oppinu arvostamaan Suomea ihan eri tavalla, kun ennen tänne tuloa, ja oon ylpeekin siitä että oon suomalainen :) mutta ei vaan tunnu siltä, että se on se paikka missä mä haluan asua aina. Mun mielestä on niin jännä ajatella ja suunnitella tulevaisuutta :) Ja tuntuu, että oon oppinu itestäni tosi paljon, tän 1 ja ½ kk aikana.
Ja nyt tuntuu, että oikeesti elän mun unelmaa, vaikka kaikki ei oo täydellistä ja jotain vielä puuttuu :)
5 kommenttia:

 1. Mäki haluun noita kynsijuttuja!!! en jaksa tääl tehä mun kynsille mitääään oon laiska :D ja toi I'm a finn on cool kuva haluun laittaa mun fb ku mäki oon iha jee OLEN SUOMALAINEN XD

  VastaaPoista
 2. niit on tullu jo suomee ! Toisaalta ne maksaa iha älyttömästi ku Kaliforniassaki ne makso vaan jotai 6$ :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooooo, en oo viel kokeillu noita, saastan ne Halloweeniin !(;

   Poista
 3. Hei muru! Et voi ostaa kaikkia IIIHANIA ja kaikkia ALEssa olevia vaatteita! Siirrän kohta rahat pois tililtä...terkuin äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei aiti <3 ! en ma ostakaan.. oon hei vast kaks kesraa shoppaillu taalla !!! :)

   Poista