10/23/2012

Vancouver&Bellingham

Mistähän mä alottaisin! Torstai aamuna lähettiin Rachelin äidin, Paulan ja koiran, Delilahin kanssa ajamaan kohti Vancouveria! Matka oli noin 4-5 tuntia, mutta se meni tosi nopeesti! Maisemat matkalla oli ihan ÄLYTTÖMÄN, HUIKEEN, KAUNIIT! tässä vähän kuvia matkalta...
Sanoin Paulalle, kun ajettiin Vancouveriin, että vaikka oon käyny aika monessa paikassa Euroopassa ja vähän muuallakin, Kanada on ehdottomasti kaunein paikka missä ikinä oon ollut! Eikä nää kuvat kerro koko sitä kauneutta, se ttäytyy ite nähdä! :)Vancouverissa taavatiin Rachel ja sen pikkusisko Hayley, koska siellä oli ollu sellanen We Day -tapahtuma, joka on kiusaamista vastaan ja siellä oli sitten ollut mm. Demi Lovato, Cody Simpson, One Republic, Desmond Tutu, Shawn Desman, Magic Johnson yms. Se järjestetään joka vuosi ja sitten oppilaat voi hakea ja päästä sinne koulun kanssa. Yötä me oltiin Rachelin tädillä, eli Paulan siskolla.
Illalla mentiin syömään kiinalaiseen ja käytiin myös ostoskeskuksessa.
Aamulla lähettiin ajamaan USAn rajaa kohti, joka oli alle tunnin ajomatkan päässä, mutta jonotus kesti sitten yli tunnin.. Kun viimeiän päästiin passin tarkastukseen, se mies siellä sano, ettei mun paperit ole kunnossa, että meiän taytyy mennä sisälle. Sisällä jonotettiin sitten n. 40 minuuttia ja kun viimein siellä päästiin tiskille, se mies katteli mun passia ja papereita ja kysy ihmeissään, että miks teiän piti tulla sisälle, nää paperit on ihan kunnossa! Viimein sitten päästiin USAn puolelle ja shoppaamaan! :) 
Aikaa meillä ei Bellinghamissa ollu kauheesti, kun Delilah piti hakea hoidosta kuudelta!
Lauantaina ajeltiin Vancouverissa ja mentiin Whistleriin, jossa oli kalliita urheiluvaate kauppoja yms., vuoria (tietysti :) ja paaaaaljon söpöjä, urheilijapoikia ;)  ja siellä sato myös lunta !!! :) 

First Starbucks in Vancouver 
Sunnuntaina ajettiin sitten takasin kotiin ja menin vielä illalla Rachelille. Opeteltiin vähän Gangnam Style -tanssia ja suunniteltiin Rachelin partyja, jotka on jo ens lauantaina, en malta odottaa!!!! :)

3 kommenttia: