8/13/2012

Goin' crazy!Vielä kaks viikkoalähtöön ja nyt jo iskee paniikki ja jännitys! En osaa kuvailla tätä tunnetta, mutta se on jotain paniikin, jännityksen, pelon, innostuksen ja huolestuneisuuden sekotusta! Tuntuu, ettei elämä oo alkanu vielä täysillä, että ei oo päässy elämään täysillä. Huolestuttaa ja pelottaa, etten pärjää mutta samalla mä palan halusta elää ja päästä lähtemään, ihan tuntemattomaan paikkaan tuntemattomien ihmisten luokse!
Luin vanhojen vaihtareiden blogeja, jotka oli siis 2011-2012 lukuvuoden vaihdossa ja eihän niissä ollu muuta kun pelkkää hyvää siitä vaihtovuodesta! Se onneks lievittää vähän tätä paniikkia, mutta kun oon kuullu myös huonoja kokemuksia vaihtovuodesta..Mulla on niin paljon odotuksia ja suunnitelmia sille vuodelle, että musta tuntuu että mä petyn, kun asiat ei meekkään niin. Kuitenki mä luulen, että kaikki menee hyvin ja siitä tulee mun paras vuosi ikinä vaikkei asiat mee niinku mä etukäteen toivon.


→ Simple Plan - Jet Lag ft. Natasha Bedingfield
It's gettin' lonely livin' upside down 
I don't even wanna be in this town 
Tryin' to figure out the time zone's makin' me cra
weheartit.com
weheartit.com

2 kommenttia:

  1. hyvin se menee katri! ite ajattelin et kuin jäätävää siit tulee ku näkee hostit, mut 26h matkustamisen jälkee olin nii väsyny et en ees tajunnu mitä tapahtuu hahah:-D mun olo ainaski parani sit ku pääs perille, eli siis odotus on pahinta!:-)

    VastaaPoista