8/06/2012

3weeks and off to CANADA!

party to party! lähtö vaan lähenee ja lauantaina tuliki sitä vähän juhlittu. Niin jännää lähtee. pitäis varmaan alottaa vähän pakkaamaan ja miettimään tuliaisia host-perheelle. Tänään kävinki sitte vähä ostamassa kalenterii ja matkalukemista, joka on tietenki Candace Bushnellin Summer and the City (:
Vieläkin on niin paljon asioita hoidettavana, ennen lähtöä, en tiiä miten mä saan kaiken ajoissa tehtyä! Onneks tässä on aikaa vielä reilu kolme viikkoa, kun muut menee kouluun jo keskiviikkona(:


Sitten mun ihana kaverikin tuli lauantaina aamulla Kaliforniasta, missä se oli viettäny kuus viikkoa. Olikin jo ikävä sitä ): ja se toi mulle ihania tuliaisia: I<3LA -paidan ja Guessin käsikorun (: ! Kiitos Anna! ja tietenkin se toi solo cupseja mun ja yhen toisen Annan läksiäispartyihin, joka lähtee vaihtoon jenkkeihin. (; meillä onki suunnitelmissa jäädä vaihtovuoden päätteeks USAan ja Kanadaan nhl vaimoiks. Siinä onki sitte tavoteltavaa. Pitäis varmaan nopsasti hankkia vielä joku missititteli.America Girls
Kolme maailmanmatkaajaa. Yksi jo maailmaa nähnyt, California girl (oikealla), kaksi tulevaa Amerikan mantereen valloittajaa, tuleva USAwife (keskellä) ja Destiny Canada. Tulee kyllä vuoden aikana ikävä näitä kahta<34 kommenttia:

 1. ollaa miss kinnari ja miss saunakallio, siin on meil missitittelit!

  VastaaPoista
 2. Eikäääää apua lähette jo ihan kohta!! :--/
  Kuin siistii et pääsette leikkii maailmanmatkaajii jeiiii ! :)
  Tulee ikävä mut kyllä me ehitään vielä nähä joskus :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. leikkii, risto meist tulee sellasiii! :D joo pitää nähä ennen ku oikeesti lähetäää! tää on hirveetä oottaaa sitä lähtöööö! :O

   Poista