7/15/2012

some thoughtsEn jaksanut nyt rueta vääntämään enkuksi tätä tekstiä niin päätin, että kirjottelen välillä suomeksi ja välillä enkuksi. Ehkä sitten vaihtovuoden aikana, kun opin enemmän ja enemmän enkkua niin kirjottelen sitä sitte. Ehkä. Saa nyt nähdä.
Isä varas muutama päivä sitten mulle lentoliput, lennän elokuun lopussa Reykjavikin ja Seattlen kautta Kelownaan. Tuntuu, että kaikki muut vaihtarit lähtee jo ennen mua, oon varmaan ihan viimenen! Toivottavasti en kuitenkaan.. :D Nyt vasta rupee kunnolla tajuamaan, että oikeesti on menossa ihan tuntemattomaan paikkaan vuodeksi. Aika jännää (8 On aika siistiä kun ajattelee sitä ekaa koulupäivää! Ei tunne ketään ja varmaan ei saa yhtään enkun sanaa suustaan, oon kuullu sellasia tarinoita, että on ollu vaihtarina ja ruennukin alkuun puhumaan suomea. Toivottavasti mulle ei käy niin.. :D Odotan kyllä niin innolla, että pääsee tutustumaan mukaviin kanadalaisiin ihmisiin!(: Tapasin Kuubassa viime jouluna yhden tai oikeastaan useammankin oikein mukavan kanadalaisen. Mutta varsinkin yks niistä oli oikein mukava.. (: Oon ollu yhteydessä siihen aika paljonkin sen jälkeen. Harmi vaan, että meen ihan toiselle puolelle Kanadaa, mutta eiköhän ne länsirannikon pojat ole ihan yhtä mukavia.. (;
Jos pääsisin oikeen kattomaan Vancouver Canucksin peliä! Se olis aika mahtavaa. Olihan tuolla muutamia ihan mukavankin näkösiä pelaajia → Vancouver Canucks team (;
Onneks mun host-perhe kerto pitävänsä paljon jääkiekosta! Ainakin oon sitten ens vuoden perillä NHL:stä! Oonkin jo saanu pari NHL-pelaaja tilausta. Toimitus vaan on vähän vielä auki.
Mä en oo vielä varmaan kertonu paljonkaan mun Kanadan perheestä, joten teen sen nyt. Elikkä, siihen kuuluu tietenkin isä ja äiti ja sitten joku ehkä n. 24 vuotias poika, joka asuu omassa kodissa ja käy lähellä olevaa yliopistoa, tytär, 20 vuotta, joka on jossain Alppihiihtomaajoukkueessa ja on kotona aina viikon kuukaudessa. Talo on aika vaatimattomasti sellaset 560 neliömetriä, tulee siis olemaan aika ahdasta kolmelle ihmiselle. Isä omistaa jonkun hedelmäfirman ja saankin sitten varmaan syödä omenoita koko loppuelämän edestä. Äiti taas on taiteilija, ja niitä töitä on ympäri Kanadaa jossain gallerioissa, eli ei mikään turha taiteilija. Ja kuulemma pääsen osallistumaan joihinkin sen projekteihin jos vaan haluan! Quite awesome, isn't it!
Talo on Okanagan järven lähellä ja siellä on myös kivoja rantoja! (: Vesihiihto ja lasketteluvälineet on myös vapaassa käytössä, kuin myös jotkut kuntosalilaitteet, piano, kitara ja tietokone. Ja perheellä on myös joku ski boat, ehkä se on sellanen vesihiihtovene tai jokin? :D Ihan mahtavaa, jos pääsen sitäkin koittamaan!!! Sitten kuulin jo jotain mun huoneestakin: huone on toisessa kerroksessa, siellä on mm. queen size bed ja oma kylpyhuone (: Luulen, että ens vuodesta tulee aivan mahtava (; En malta odottaa, että pääsen jo päivittelemään tänne kaikista jännistä ja ihanista tapahtumista pitkin mun vuotta kauniissa Kelownassa!
Olin yhteydessä mun host-perheeseen ja ne kerto, että Kanadassa on nyt tosi lämmintä ja samaa kertoo myös Foreca. Ehkä mä pääsen edes vähäks aikaa oikeeseen kesään, kun tää Suomen kesä on tätä +17 astetta.. Jos aina sitäkään.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti