1/31/2013

January

Taas on kulunut aikaa viimesestä postauksesta.. Hups.. Mutta täällä arki rullaa kivasti :) Uus vuosi alko mukavasti kavereiden kanssa. Tää viikko on ollut vapaata ja sitä jatkuu vielä huomiseen. Perjantaina alkaa uus jakso koulussa ja sillon mulla on kursseina foods, mikä on niinkun köksää, media art & photographing, biologia ja social studies. Erityisen innoissani oon valokuvaus ja social studies kursseista! :)
Ajateltiin myös Rachelin kanssa hankkia salikortit kuukaudeks, läheiselle salille. Ollaan sitten hyvässä kunnossa, kun maaliskuussa mennään Albertaan, Jasperiin, mistä Rachel on kotosin :)
Lauantaina mentiin laskettelemaan ja ekaa kertaa ei ollu sumusta, vaan näki uupeet maisemat! (lopussa vähän kuvia!) Sunnuntaina mentiin ranskalaisen tytön ja saksalaisen pojan kanssa yhelle kaverille, jossa pelattin mario kartia.. Ja ylläri ylläri, hävisin joka kerta! Maanantaina en tehnyt yhtään mitään ja tiistaina menin mallille shoppaamaan! (shoppaus saldon näätte lopussa!;) Tänäänkään en sitten oo tehnyt yhtään mitään ja huomenna on sit viimenen lomapäivä ): Sunnuntaina on mun hostien anniversary, joten vieraita on tulossa. Enää onkin vaan puolet jäljellä tätä vuotta.. ): Vaikka en haluais että tää vuosi loppuu, ootan kuiten kesälomaa, jollon äiti ja isä tulee tänne ja ajetaan Kaliforniaan! :) Mut voi olla vaikee homma isällä ja äidilla saada mut pois täältä! ;)
Ainiin ja äiti lähetti mulle etukäteen ihanan synttärilahjan! <3 :)

Farkku tunika, garage, farkkutakki American Eagle, La Senza <3

Big White


Host-äiti, -sisko ja minä 


2 kommenttia:

  1. kivat maisemat ! tääl ei oikeen oo hirveen nättii ku on semmoi sentti lunta ja sielt alt paistaa nurmikko ja hyi :D MUT ONPIECE ! tykkään munki pitää saada

    VastaaPoista
  2. nyt enemmän postauksia! Pidän tosi paljon sun blogista, keep going girl!:)

    VastaaPoista