12/28/2012

Joulu

Oho, taas on aika pitkä aika etten oo kirjottanu tänne.. Mutta tässä on nyt taas pikanen päivitys.
Joulu oli aika todella erilainen kun yleensä. Vähän kyllä kaipas joulua perheen ja sukulaisten kanssa, mutta oli se ihan hauska viettää erilainen joulu. 24. päivä tuli paaaaaaljon sukulaisia kylään jo aamupäivällä ja me mentiin ulos, vähän ylemmäs tonne vuorelle ja pulkkailtiin (: Sitten tultiin takasin, hegailtiin ja juteltiin ja syötiin. Ja syötiin tortilloja? Kanadalainen joulu meksikolaiseen tapaan? No kumminkin, oli hyvää. Sitten taas vähän hengailtiin ja illalla mentiin kymmenen aikaan joulukirkkoon.
Aamulla 25. pv avattiin lahjoja ja sainkin mm. huivin, suihkujuttuja, koruja, pieniä juttuja ja juomapullon ja $100 grandmalta! (shoppailurahaa;) Illemalla tuli taas vähän sukulaisia kylään syömään, ja sillon syötiin vähän joulusempaa ruokaa, tosin ei mitään mitä me syötäisiin Suomessa. Paitsi kalkkunaa. Mutta kun meitä oli kaksi kasvissyöjää niin meille oli sellasta kasvispiirakkaa, joka oli tosi hyvää (: ja sitten oli perunamuussia, jotain sellasta leivänmuru-omena-porkkana-paistosta, joka kuulostaa oudolta mut maustuu hyvältä. Ja kasviksia ja sun muuta sellasta. Siinä se joulu sitten olikin.
26. päivä (Boxing day) mentiin shoppaamaan kavereiden kanssa (: ja ostinkin sitten vähän vaatteita ja koruja..
Tänään 27. mentiin laskettelemaan Big White:lle. Ja äsken katottiin hostäidin kanssa Joulutarina, jonka äiti ja iskä lähetti jouluksi tänne (:
Huomenna mennään vielä sukulaisille syömään illallista ja sitten onkin jo melkeen uusi vuosi!(: Saa nähä mitä jännää sillon tapahtuu! (;

Joulukuusi, n.10 jalkaa korkee! (n. 3m)

The Big White skiresort

Beautiful sunset in OyamaEi kommentteja:

Lähetä kommentti